foto

Oscar Peterson

  • nar. 15.8.1925
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 23.12.2007 (82 let)
    Mississauga, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1978 Tichý společník

Dokumentární

1978 Fields of Endless Day

Herecká filmografie

Filmy

1978 Steve & Eydie Celebrate Irving Berlin (TV film)
1972 Magic Graz
1968 Newport Jazz Festival (TV film)

Dokumentární

2017 Mr. Pori Jazz - a.z.
1985 American Masters (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1973 Iltatähti (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1967 The Jonathan Winters Show (TV pořad)
1966 London Palladium Show, The (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1956 The Nat King Cole Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace