foto

Patric Caird

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Sniper: Assassin's End
The Curse of Willow Song
2019 Business Ethics
2018 The Heart of the Mountain (TV film)
2017 S.W.A.T.: Under Siege
The Perfect Bride (TV film)
2016 Prisoner X
Souboj na špičkách (TV film)
2014 Feed the Gods
2013 Evangeline
Sexy Evil Genius
Stalled
The Meeting
Tru Love
2012 Space Milkshake
2011 Doll Parts
Pravděpodobnost výhry
2010 Stained
2009 Ed, Edd n Eddy's Big Picture Show (TV film)
2005 Marker (TV film)
The French Guy
2004 Divoká jízda
2003 Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Blue Skies
Smrtící žár
2001 Lip Service
2000 Tudy k životu
1993 Deadly Deposits

TV seriály

2019 Řád (TV seriál)
Závěrečná zkouška: 2. díl (S01E10)
Závěrečná zkouška: 1. díl (S01E09)
Neuznaný: 2. díl (S01E08)
další epizody (10)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
The Curse of Copperhead Road (E03)
The Ghost in the Machine (E02)
Death's Door (E01)
Save Me (TV seriál)
2014 Mizera (TV seriál)
Mammophile (E13)
Man's Best Friend (E12)
Remembrance of Taxis Past (E11)
další epizody (13)
2011 Jessie (TV seriál)
2007 Mrtvá zóna (TV seriál)
Denouement (S06E13)
Ambush (S06E12)
Exile (S06E11)
další epizody (13)
2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
The Hunting Party (S05E11)
Into the Heart of Darkness (S05E10)
Revelations (S05E09)
další epizody (7)
2005 Wildfire (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Saved (S04E11)
Babble On (S04E09)
Vanguard (S04E08)
další epizody (7)
2004 Mrtvá zóna (TV seriál)
Tipping Point (S03E12)
Shadows (S03E11)
Cycle of Violence (S03E09)
další epizody (5)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Enigma (S01E04)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Vláda zákona (S07E17)
Srdcem a krví (S07E11)
Pacient X (S07E02)
1999 Ed, Edd n' Eddy (TV seriál)
These Arms of Mine (TV seriál)
1997 Cartoon Sushi (TV seriál)

Dokumentární

2017 Magic Pills
2003 Magical Life of Long Tack Sam, The
2002 Celluloid Dreams
Indie Truth: An Inquiry Into the Documentary (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky