foto

Alain Tasma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Bounce back to life (TV film)
2017 L'incident
2015 Neuf jours en hiver (TV film)
2014 L'héritière (TV film)
2011 Emma (TV film)
2010 Fracture (TV film)
2009 Sous un autre jour (TV film)
Ultimatum
2007 Opération Turquoise (TV film)
Surprise, La (TV film)
2006 Harkis (TV film)
2005 Nuit noire (TV film)
2004 Na hraně (TV film)
2003 Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
Par amour (TV film)
2002 Ça s'appelle grandir (TV film)
2001 Perversions of the Damned, The
Sophie Rousseau, la vie avant tout: Nature mortelle (TV film)
1999 Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
1998 Lekce z lásky (TV film)
1997 Un printemps de chien (TV film)
1996 Útěk za oceán (TV film)
1995 Facteur VIII (TV film)
Parents à mi-temps (TV film)
1994 La Bavure (TV film)
Les brouches (TV film)
1993 Une femme sans histoire (TV film)
1992 Les mauvais instincts (TV film)
1988 Jours de vagues

TV seriály

2018 Aux animaux la guerre (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Mourir d'aimer (E06)
Témoin gênant (E05)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Rampage (S02E02)
Phoenix (S02E01)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Key (S01E12)
Hunting Party (S01E08)
2010 Nováčci (TV seriál)
Sexe, mensonge et vidéo (S05E03)
Une affaire de famille (S05E02)
Sur la touche (S05E01)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
Sophie Rousseau: La vie avant tout (TV seriál)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a noc na křižovatce (E06)
1989 Les compagnons de l'aventure (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Bounce back to life (TV film)
2017 L'incident
2015 Neuf jours en hiver (TV film)
2007 Opération Turquoise (TV film)
1996 Útěk za oceán (TV film)

TV seriály

2018 Aux animaux la guerre (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
Maigret a noc na křižovatce (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky