foto

Graham Chinn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Zbojník (E03)
1991 Teenage Health Freak (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1988 Singles (TV seriál)
1986 Ladies in Charge (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky