foto

Ayesha Fraser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Murder of a Cat
Sousedi
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)

TV seriály

2015 Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2013 Everyday Lies (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Lights Out (S04E20)
2011 Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
2010 Na parket! (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace