Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (557)

Psema 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbost a jednoznačně nejhorší Stoller. "Poděkovat" za to může hlavně chabé zápletce, která je spíš námětem na jeden díl sitcomu než nosnou látkou na celovečerák, což dokazuje to, že se jedna situace v podstatě třikrát zopakuje (aniž by to dávalo moc smysl - finální party, kdy stačilo prostě zavolat děkance, nevěrohodnost toho, že by se sousedi takovou bandou hlučných zmrdů nechali ubratříčkovat) a aby se neřeklo, sem tam se do mixu vrznou i osobní linie, které jsou TOTÁLNĚ disfunkční, i na komedii povrchní (povinný manželský rozkol na... pět minut) a mimo (Rogenův kámoš a jeho pipka). Možná za to ale může mizerný střih, který vytváří dojem, že se extrémně moc materiálu vyhazovalo, a tak vztahy (hlavně profesní versus kalící stránka Franca a Efrona) v podstatě stojí hrozně dlouho na místě a pak se zničeho nic posunou úplně jinam. No a moc nepomáhá ani příliš okatý důraz na improvizaci, který možná zvládají Rogen s Francem a Efronem, ale na chudáka Rosie je při marné snaze dohnat raketového buřtíka podobně smutný jako sledovat ratlíka, jak dobíhá Ferrari. Geniální momenty (trampolína, dojení) to ale bez diskuze táhnou. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré vtipy podarené. Hlavne finálna mlátička a celá De Niro paródia. Alebo aj tie airbagy. Rogen a Byrne sú strašne v pohode. Takých susedov by som si želal. Hulili by sme trávu a kukali na americký Office. Efron znova obstojný a Dave Franco menej odpudivý ako v iných prípadoch. Celkovo je to pekná oddychovka. Postavená je na dobrom nápade, ale po určitom čase začne byť jednotvárna. Ako keby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť či tlačiť na pílu, alebo nie. A preto je to v konečnom dôsledku také nemastné-neslané. Pritom taká scéna dojenia je doslova epic. Stoller je bohužiaľ rutinnér. Jeho Sarah Marshallová ktovie prečo fungovala na výbornú a všetky ostatné diela začínajú byť počas sledovania pomerne nudné. A aj keď sa vyhýba tak typickému americkému pátosu na konci, musím priznať že v tomto prípade by mi sedel viacej ako kecy ľudí nad vecou, ktorý očividne nad vecou celý film neboli. Inak haluz. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Miestami (zámerne) otravné, miestami absurdné (snaha pritlačiť na komediálnu strunu). Predovšetkým však vizuálne zaujímavé, dobre zahrané a vo svojej podstate opäť film zo života, o hodnotách manželského spolužitia. Apatow je len jeden (KOMICI), Smith je len jeden (CLERKS), Goldberg je len jeden (PINEAPPLE EXPRESS). A Stoller je v tesnom závese... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien | Hudba: Michael Andrews | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Point Grey Pictures, Good Universe | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 266,586,800 $ || Nekonzistentná, krčovitá trapárňa. Film, ktorý je žánrovo sólovo označnený ako komédia, by mala mať viac, než jednu pasáž, kde sa fakt zasmejem. Nemala. Ps: Je veľmi pravdepodobné, že keby som bol nevidel včera jednu výbornú komédiu (nemeckú!), tak by to išlo asi o 1-2 hviezdy vyššie. Aj napriek strašnému hereckému výkonu Setha Rogena. Čo už, porovnávaniu sa človek nevyhne... 25% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Dodělám se!" Vcelku trhlá až generační komedie v níž se Rose Byrne naprosto utrhla ze řetězu. Škoda, že Seth Rogen nedokáže být ve svých rolích výraznější, vždycky ho převálcuje i kdejaké křoví. Taky by u něj už konečně mohla začít převažovat komičnost nad trapností. Ale Rose Byrne nandává i za něj, takže v pohodě. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)
  • Zac Efron (Teddy) si počas zápasu s Daveom Francom (Pete) zlomil ruku. Scenáristi a producenti začali panikáriť a plánovať, ako zakomponovať zlomenú ruku do scenára a ako to zmení rozpočet. (jedenzdvoch)
  • Záverečná scéna medzi Macom (Seth Rogen) a Teddym (Zac Efron) pred obchodom Abercrombie and Fitch bola číra improvizácia. Zac Efron netušil, že si Seth Rogen vyzlečie tričko. (jedenzdvoch)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama