foto

Christèle Tual

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Je ne suis pas un homme facile
2013 Dobrý život
2012 Jeunesse
Muž, který se směje
2010 Toutes les filles pleurent
2008 Seule (TV film)
Ta druhá
2007 Les Yeux bandés
Poison d'Avril (TV film)
2004 Blonde et Brune
Courrier du coeur (TV film)
2001 Innocente (TV film)
1999 Retour à Fonteyne (TV film)
1998 Un fait divers (TV film)
1995 Âge des possibles, L'

TV seriály

2009 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
S.O.S., mères en détresse (S02E02)
Les bonnes manières (S02E01)
Vénus & Apollon (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
1997 Combats de femme (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky