foto

David Mallinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Malý dům (TV film)
2007 Sex, the City and Me (TV film)
2006 Samuel Johnson: The Dictionary Man (TV film)
2005 Případy inspektora Lynleyho: Nákaza mocí (TV film)
2003 Hear the Silence (TV film)
1999 Alchymisté (TV film)
Junk (TV film)
1997 Diana & Me

TV seriály

2008 Wallander (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2004 Powers (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Malované krví (S06E03)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Doctors (TV seriál)
Life Force (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1988 One Game, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Přílišná starost (S01E12)
1977 Target (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace