foto

Henryk Gołębiewski

  • nar. 15.6.1956 (64 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zemsta (TV film)
2019 Dołęga-Mostowicz. Kiedy zamykam oczy (TV film)
2017 Czuwaj
Gwiazdy
2015 Ostatni klaps
2014 U strážnýho anděla
2012 Dopraváci
Kac Wawa
2011 Potomek knížat
2010 Prosta historia o miłości
2008 Stary człowiek i pies
2007 Taxi A
2006 Czeka na nas świat
Job, czyli ostatnia szara komórka
Strajk - Die Heldin von Danzig
2005 Lawstorant
2003 Powiedz to, Gabi
2002 D.I.L.
Den cvoka
Edi
Pomsta
2001 Requiem
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
1999 Dluh
1997 Czas zdrady
Milostné příběhy
Sára
1978 Nie zaznasz spokoju
1977 Zanim nadejdzie dzien
1974 Konec prázdnin
1972 Ten okrutny, nikczemny chlopak
1970 Tvůj bratr Abel

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reguły gry (S21E03)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wina (S19E10)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Show must go on (S02E04)
Nadzieja (S02E03)
Terapia (S02E02)
další epizody (10)
Blondynka (TV seriál)
Bomba z opóźnionym zapłonem (S04E12)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pogubieni (S13E06)
2014 BarON24 (TV seriál)
Nocna zmiana (E04)
Komisarz Alex (TV seriál)
Bestia (S05E09)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Bocian (S05E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Czekolada (S07E06)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
W okopach (E07)
Ucieczka (E06)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Skandal (S03E04)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyrok (S01E08)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 15 (S01E15)
2005 Wiedzmy (TV seriál)
2004 Dziki (TV seriál)
Kosmici (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Zakazane tematy (E04)
1973 Stawiam na Tolka Banana (TV seriál)
1972 Cesta za úsměv (TV seriál)
1970 Wakacje z duchami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky