foto

Dominique Horwitz

  • nar. 23.4.1957 (62 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Schwarzach 23 und der Schädel des Saatans (TV film)
2016 All Inclusive - Eine Inklusive Komödie
Mutter reicht's jetzt (TV film)
2015 Tatort - Der irre Iwan (TV film)
Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
Víkend plný zmatků (TV film)
2014 Mona kriegt ein Baby (TV film)
2013 Schlaflos in Istanbul (TV film)
Tatort - Die fette Hoppe (TV film)
2011 Gegengerade - 20359 St. Pauli
Honba za Hannibalovým pokladem
Krauses Braut (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Querschläger (TV film)
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
Die Rebellin (TV film)
2008 Die Frau des Frisörs (TV film)
Mstitelka Zora
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Aschenputtel - Für eine Handvoll Tauben (TV film)
Krauses Fest (TV film)
Mein Freund Albert (TV film)
Prasátko Rudy
2006 Strajk - Die Heldin von Danzig
Surprise! 12 Filme von Veit Helmer
2005 Die blaue Grenze
Střelba na psy
2004 Slepá patrona
2003 Sams in Gefahr
2002 Mord im Haus des Herrn (TV film)
Místo činu: Brémy - Stíny (TV film)
Nevěra za nevěru (TV film)
Pomoc, já jsem kluk!
Verrückt nach Paris
2001 Bargeld lacht (TV film)
Der Schuß (TV film)
Heidi M.
Küss mich, Tiger! (TV film)
Liebesschuld (TV film)
Meine Mutter, meine Rivalin (TV film)
Smrtící víkend (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
Enthüllung einer Ehe (TV film)
Liebesengel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Baby-Deal (TV film)
V blízkosti vraha (TV film)
1999 Der Tod in Deinen Augen (TV film)
Die Braut
Nočňátka
Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
Stille Nacht - Heilige Nacht (TV film)
Tatort - Kriegsspuren (TV film)
Žádné vlaky, žádná letadla
1998 Ein tödliches Verhältnis
Frauen lügen nicht
Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
Schalom, meine Liebe (TV film)
1997 Trickser (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Pferdestecher (TV film)
1995 Tatort - Eine mörderische Rolle (TV film)
1994 Der letzte Kosmonaut (TV film)
Doppelter Einsatz - Abgezockt (TV film)
1993 Bommels Billigflüge (TV film)
Christinas Seitensprung (TV film)
Denunziantin, Die
Eine kleine alltägliche Tragödie
Stalingrad
Tajemství vozu č. 13 (TV film)
1992 Dead Flowers
1991 Anna Göldin, letzte Hexe
Hausmänner
Moving
Transit
1990 The Black Rider (TV film)
1989 Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
Tour d'amour
1988 Fifty Fifty
Martha Jellneck
Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
1987 Der Madonna-Mann
1983 Die wilden Fünfziger
Einmal die Woche (TV film)
Tatort - Mord ist kein Geschäft (TV film)
1982 Spätvorstellung
1979 David
1978 Místo činu - Pouť (TV film)
1977 Jugendliebe, Eine (TV film)

TV seriály

2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV seriál)
1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
Große Bellheim, Der (TV seriál)
1989 Knastmusik (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Lenz oder die Freiheit (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Weserlust Hotel - Der verrückte Filmdreh "All inclusive"
2013 16 x Deutschland (TV seriál)
2010 Faust II reloaded - Den lieb ich, der Unmögliches begehrt!
2007 Hinter den Kulissen von 'Rennschwein Rudi Rüssel 2'
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 16 x Deutschland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 16 x Deutschland (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Paare (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky