foto

Bailey Anne Borders

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Perfect One (TV film)
2018 The Basement
2017 Groomzilla (TV film)
The Ice Cream Truck
2016 Krůček ke štěstí (TV film)
2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
2014 Dante's Copse
High School Exorcism (TV film)
Line of Sight (TV film)
2013 Coldwater
Lonely Boy
Raze
2011 V cizí kůži
2010 Děti bez hranic
2009 Becoming Jesse Tate

TV seriály

2015 Komplikace (TV seriál)
Immune Response (E04)
Resurrection (TV seriál)
Prophecy (S02E10)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Exposure (S01E06)
...Through Competition (S01E03)
...Through Admission (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky