foto

Júdai Čiba

  • nar. 9.3.1989 (31 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Child Does Not Understand
Sumaho o otošita dake na no ni: Toraware no sacudžinki
2019 Iejasu, Edo o tateru (TV film)
Kessan! Čúšingura
Ningen šikkaku: Dazai Osamu to 3-nin no onnatači
2018 Hašire! T-kó basket-bu
Onrjó o agero tako! Nani utatten no ka zenzen wakanné da jo!!
Sumaho o otošita dake nano ni
2017 Adžin
Ani ni Aisaresugite Komattemasu
Ankoku džoši
Bokura no júki 2017 (TV film)
Eiga Jókai watch: Shadow side – Oni'ó no fukkacu
Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
N. Y. Max Man
ReLIFE
Teiiči no kuni
Šiawase no kioku (TV film)
2016 Asahan no Yuge
Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai (TV film)
Kurosaki-kun no iinari ni nante naranai
Max Man Bros
Mohykán se vrací domů
Tono, risoku degozaru!
Zen'in, kataomoi
2015 Cúgaku series: Cúgaku denša
Cúgaku series: Cúgaku točú
Mr.Makkusuman
Renai Aruaru (TV film)
Sanmen kidži no onnatači: ai no su (TV film)
Sezaimaru Beniko no Džikenbó: Kuroneko no sankaku (TV film)
2014 Ao Haru Ride
Bakumacu kókósei
Saikjó no onna (TV film)
2013 Koi Suru Ivu (TV film)
2012 Gekidžóban Óran kókó hosutobu
Padlý anděl (TV film)
2011 Tenso Sentai Goseija tai Shinkenja Epikku on Ginmaku
ゴーカイジャー ゴセイジャー スーパー戦隊199ヒーロー 大決戦
2010 Samurai sentai Shinkenjâ Tai Gôonjâ Ginmakuban!

TV seriály

2020 Double booking (TV seriál)
Ii ne! Hikaru Gendži-kun (TV seriál)
2019 Bandžó no himawari (TV seriál)
Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Ossan's Love: In the Sky (TV seriál)
1st Flight: Attention Please! (E01)
2018 Momikešite fuju (TV seriál)
Takane no hana (TV seriál)
2017 Ani ni Aisaresugite Komattemasu (TV seriál)
Final Fantasy XIV: Hikari no otósan (TV seriál)
Minšú no teki: Jo no naka, okašikunai desuka (TV seriál)
Sauce-san no koi (TV seriál)
Warotenka (TV seriál)
2016 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Ie uru onna (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
2015 Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
Tenshi no Knife (TV seriál)
2014 Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Kjó wa kaiša jasumimasu (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
2013 Summer Nude (TV seriál)
Take Five (TV seriál)
2012 Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Širato Osamu no džikenbo (TV seriál)
2011 Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)
2010 Tensou Sentai Goseiger (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky