foto

Willy Kurant

  • nar. 15.2.1934 (84 let)
    Liege, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Žárlivost
2011 Un été brûlant
2004 La vie dehors (TV film)
Les joues rouges
2001 Nenarozený
PC and the Web
Tak nevyhrožuj
Vzorný pár (TV film)
1998 Novodobí Robinsoni
Venise est une femme (TV film)
1997 Le jour et la nuit
Rose Hill (TV film)
1996 Le cheval de coeur (TV film)
The Little Riders (TV film)
1995 Dívčí klub
Ils n'ont pas 20 ans (TV film)
Le petit garçon
Černá klec
1994 Obchodní záležitost
Priez pour nous
1993 Cuisine et dépendances
1992 Le Grand pardon II
1991 La Contre-allée
Čínský měsíc
1990 Aventure de Catherine C.
1989 Bouřné léto
1987 Milan noir
Pod sluncem Satanovým
1986 A State of Emergency
Charlotte for Ever
Flagrant désir
1985 Rebel z mé školy
1983 Rovník
Îles, Les
1982 Vražedná hra
1980 Mama Dracula
Zběsilý útěk
1978 Harper Valley P.T.A.
Outside Chance (TV film)
1977 The Incredible Melting Man
1976 Je t'aime moi non plus
1972 Le feu sacré
1970 Cannabis
Le Temps de mourir
The Deep
1969 Michael Kohlhaas - Der Rebell
Tout peut arriver
1968 Au pan coupé
Nesmrtelný příběh (TV film)
Noc následujícího dne
1967 Mon amour, mon amour
Start
Trans-Europ-Express
1966 Bytosti
Mužský rod, ženský rod
1965 La demoiselle de Saint-Florentin
Žár tisíce sluncí
1964 Byzance
Maître Galip
Nuit noire, Calcutta
Pehlivan
1963 Le type au ras du cou blanc
1962 Coup de feu à dix-huit heures
Un jour à Paris

TV seriály

1999 Brigade spéciale (TV seriál)

Dokumentární

1982 Americké vraždy
1977 Vzduch je cítit rudě
1972 Pink Floyd: Živě v Pompejích
1967 Daleko od Vietnamu
1966 La corne d'or
1965 Elsa la rose
1964 Istanbul
1961 Mon frère Jacques (TV film)

Herecká filmografie

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace