foto

Jon Dore

  • nar. 2.11.1975 (42 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

TV pořady

2011 Funny as Hell (TV pořad)
2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Comedy Now! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace