foto

Jon Dore

  • nar. 2.11.1975 (43 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

TV pořady

2011 Funny as Hell (TV pořad)
2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Comedy Now! (TV pořad)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2003 Scare Tactics (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky