foto

Jon Dore

  • nar. 2.11.1975 (41 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Reality Show
The Pickle Recipe
2014 Teen Lust
2013 Rozlučka se svobodou
V očekávání
2011 Mash Up (TV film)
My Life As an Experiment (TV film)
2008 Hooked on Speedman
2003 Štvaná žena

TV seriály

2016 Baroness Von Sketch Show (TV seriál)
The Crossroads of History (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
Package Deal (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
2010 Dino Dan (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pravda nebo zvěř (S05E19)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2003 Scare Tactics (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

TV pořady

2011 Funny as Hell (TV pořad)
2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Comedy Now! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace