foto

John Brawley

  • nar. 28.10.1973 (45 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Beaches (TV film)
2016 Scare Campaign
The Ravens
2013 The Turning
2012 Sto krvavých akrů
2010 The Perfect Host
2009 Wounded
2008 Four (studentský film)
Lake Mungo
2007 Kindle (studentský film)
2003 The Rouseabout (studentský film)
2002 Rotting Woman, The
2001 Like It Is

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
The Unbefriended (S02E23)
Broker and Broker (S02E22)
Stuck as Foretold (S02E21)
další epizody (5)
2018 Doktoři (TV seriál)
The Dance (S02E09)
Heart in a Box (S02E08)
Trial & Error (S02E07)
další epizody (21)
2017 Queen of the South (TV seriál)
La Noche Oscura del Alma (S02E11)
Que Manden los Payasos (S02E10)
Sólo el Amor de Una Madre (S02E09)
další epizody (11)
2016 Lovci (TV seriál)
2015 Hiding (TV seriál)
The Beautiful Lie (TV seriál)
2014 Party Tricks (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Loses the Plot (S06E07)
Squizzy Makes the Front Page (S06E06)
další epizody (8)
2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2011 Twentysomething (TV seriál)
2010 Lowdown (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
2007 As the Bell Rings (TV seriál)

Dokumentární

2005 Endangered
Wedding Sari Showdown

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Queens (S02E15)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2000 A Death in the Family

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2003 The Brotherhood (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace