foto

Hardi Sturm

  • nar. 23.1.1963 (56 let)
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
Freundinnen - Alle für eine (TV film)
2016 Alles aus Liebe (TV film)
Papa und die Braut aus Kuba (TV film)
Verführt – In den Armen eines Anderen (TV film)
2015 Frauen (TV film)
2014 Osudová cesta (TV film)
2013 Einfach die Wahrheit (TV film)
Osudný případ (TV film)
2012 Osudový střet (TV film)
2010 Luises Versprechen (TV film)
2009 Zeit für Träume (TV film)
2008 Sommerwellen (TV film)
Up! Up! To the Sky
2006 Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
2005 Feuer
Nachtasyl (TV film)
2004 Safari ins Glück (TV film)
2003 Der Augenblick der Begierde (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
Freundinnen - Alle für eine (TV film)
2013 Osudný případ (TV film)
2012 Osudový střet (TV film)
2009 Zeit für Träume (TV film)
2008 Up! Up! To the Sky
2005 Feuer
Nachtasyl (TV film)
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
1997 Der Sohn des verrückten Dichters (TV film)
1996 Charleys Tante (TV film)
Zwei vom gleichen Schlag (TV film)
1992 German Fried Movie

TV seriály

1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1993 Unter einer Decke (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Up! Up! To the Sky
2005 Feuer
Nachtasyl (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Feuer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace