foto

Artie Mandelberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Bending the Rules
2011 Inside Out
2001 Too Legit: The MC Hammer Story (TV film)
2000 Odloučené dítě (TV film)
1998 Jeho osobní strážce (TV film)
1995 Kde jsou ty prachy? (TV film)

TV seriály

2011 Against the Wall (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
Jump Start (S01E07)
Night of the Wolf (S01E04)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Spravedlnost (S01E14)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace