Reklama

Reklama

Recenze (3)

Petroff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za Brandonem přijíždí dívka, se kterou chodil v Minnesotě. Je z toho naměkko, teda "tam dole" spíš na tvrdo. Celej tenhle díl je takovej dost testosteronovej (jak epizoda, tak Brandon). Chce po ní, aby v noci přišla k němu do pokoje. Máma Walshová něco tuší. Nemůže se smířit s představou, že by její dítě mělo v jejich domě sex, nebo co. I kvůli tomu budí tátu Walshe, kterýmu to je celkem šumák, ale slíbí, že si s Brandonem "promluví". Probíhá Brandonovo odpanění, ráno je jak na extázi, zpívá, tančí, objímá celej svět. Seznamuje holčinu s Dylanem, ta je z něj úplně paf a dost nepokrytě ho balí. Dylan je ale charakter a nenechá se. Brandon fest žárlí, a to až tak, že Dylanovi prostě jednu flákne. Dylan si ho chytne, a zblízka mu do očí říká, ať se probere a uvědomí si, kdo je jeho skutečnej přítel. Na povrch vyplouvá skutečnost, že slečna nepřijela jen tak na vejlet, ale že utekla z domova. Skandál. Brandon nutně potřebuje vědět, s kym vším spala. Ona mu tvrdí, že to je jedno a že on byl úžasně něžnej a bylo jí s nim nejlíp ze všech. Odjezd. Prozření. Střih. Brandon hraje s fogym basket u vjezdu do garáže, a starej přichází s oním "promluvením si". Brandon to bagatelizuje s tím, že o sexu už přece mluvili, když mu bylo 10. Nakonec mu to ale nedá a říká: "Vyřiď mámě, že jsem si dal pozor!" (dost drsný, pokec s fotrem ve smyslu: -"Jo, vojel jsem jí." -"Hmm, dobře ty.") ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Jsi nejbáječnější milenec" hláška dne od Cheryl z Minesoty, bývalé lásky Brandona, který s ní v tomto díle přišel o panictví, ikdyž ona se ukázala jako trochu divočejší děva. ()

montel

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brandon a Steve se chtějí dostat do školní družstva basketbalistů. Zatímco Stevovi to moc nejde, Brandon postupuje v očích trenéra výš a výš. Mezitím se snaží přijít na kloub tomu, jak je možné že v týmu hrají kluci, kteří skoro ani nechodí do školy a chtěl by o tom tedy napsat článek do školních novin. Brenda si chce udělat řidičák, aby nemusela být závislá na bratrovi. Je to ale nejhorší řidička na světě a když se jednoho dne rozhodne zajet pro Kelly do nočního klubu, dojde ji benzín a ještě k tomu přijde o tajně vypůjčené Brandonovo auto, malér je na světě. Průměrný díl, který se snaží opět poučovat, tentokrát o tom, že řídit bez řidičáku nebo obviňovat spolužáka z nekalostí, je špatné, áááno. 50% ()

Reklama

Reklama