Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Allison se ve snu zdá, že chodí po letišti v červeném plášti s kapucí a košíkem jako Červená Karkulka. Náhle se zjeví vlk a ona v panice utíká. Při práci na spisech odložených případů v kanceláři státního zástupce Allison zaslechne, jak oběť zločinu popisuje muže, který zabil jejího přítele, policejnímu kreslíři. Zatímco žena mluví, Allison si uvědomuje, že žena podává fiktivní popis. Allison a její manžel Sam zároveň řeší, že jejich dcera Bridgette nemá žádné kamarády. Když se rozhodují, jak v této věci dceři pomoci, k překvapení všech Bridgette oznámí, že si už nového kamaráda ve škole našla. (chrispe)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dil jsem si stahl omylem v nadeji, ze stahuji podobny serial Medium z roku 2022. Pustit si dalsi dily mi tvurci nenalakali. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé rozuzlení, avšak to: ,,Opatrnosti není nikdy dost..." a pak si vezme na sebe tohle? :D Díl, který případ spíš upozaďuje, je to spíš půl napůl s rodinnými (ale zajímavými) záležitostmi. A co se mi na této rodině fakt líbí, tak jak je autentická. Manželé se sice milují, ale umí se pohádat a být protivní, děcka řvou, rvou se jak koně.... jo jo... ()

Reklama

Reklama