foto

Anneke von der Lippe

  • nar. 22.7.1964 (55 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Operasjon Mumie
2018 22. července
En affære
Sonja
2015 De nærmeste
2013 Reckless
Victoria
2011 Pax
2010 Poslední norský troll
2008 Lønsj
Rozbouřené vody
Ulvenatten
2007 Dům bláznů
Vymahač (TV film)
2006 Trigger
2002 Sejer - Djevelen holder lyset (TV film)
2001 Lime
2000 Hver søndag hos mor
1999 Misery Harbour
1998 Jen mraky hýbou hvězdami
1997 Barbara
1996 Eremittkrepsen
1994 Over stork og stein
1993 Eating Out
1992 Netopýří křídla
Srdce bojovníka

TV seriály

2018 Kielergata (TV seriál)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
2002 Far og sønn (TV seriál)
1998 Nini (TV seriál)
1991 U (TV seriál)