foto

Fridtjov Såheim

  • nar. 2.7.1968 (52 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fuglane
2018 Julenissens fall
Kravička Klára
Sluník a Ludvík - Mise na Měsíc
2017 Elias og Storegaps hemmelighet
2015 Vlna
2014 Cowboydrøm
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
2013 Utajené dítě
Victoria
2012 Do tmy
Som du ser meg
2011 Amors baller
Jackpot
Umeå4ever
2010 Domů na Vánoce
Liverpoolský brankář
2009 Rottenetter
Spolu
Svik
2008 Detektiv Varg Veum: Padlí andělé
Ledová smrt II
2007 Andre omgang
Dům bláznů
Mars & Venus
Pirátské rádio
Vymahač (TV film)
2006 Kurz negativního myšlení
Marie a její muži
Středoškolský profesor Pedersen
Terje Vigen
2005 Zimní polibek
2004 Bok kokken
Den som frykter ulven
Havaj, Oslo
2003 Jonny Vang
Kvinnen i mitt liv

TV seriály

2020 Heksejakt (TV seriál)
Rådebank (TV seriál)
2019 En får væra som en er (TV seriál)
Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
2017 Jul i Blodfjell (TV seriál)
ZombieLars (TV seriál)
The Gnome (S01E11)
Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
2016 Trailer Park Boys: Out of the Park (TV seriál)
Bez poskvrny (TV seriál)
Jakten (S02E06)
Dommen (S02E05)
Avsløringen (S02E04)
další epizody (5)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Samé lži (S01E08)
další epizody (10)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
další epizody (8)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
Lilyhammer (TV seriál)
The Freezer (S02E07)
Special Education (S02E06)
The Island (S02E05)
další epizody (7)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Trolls (S01E08)
The Babysitter (S01E07)
Pack Your Lederhosen (S01E06)
další epizody (6)
2010 Den unge Fleksnes (TV seriál)
2005 Ran (TV seriál)
2004 Linus i Svingen (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Seks som oss (TV seriál)
Skolen (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 A Swan Lake (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2009 Showman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky