foto

Do-kyeong Lee

  • nar. 1.6.1953 (65 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moolgwoe
2017 Geurae, gajok
2015 Hyubnyeo : kalui kieok
2014 Appareul bilryeodeuribnida
Shinui han soo
Yeokrin
2013 Jibeuro ganeun gil
Namjjeukeuro twieo
2011 Peopekteu geim
2010 Beseuteuselleo
2008 Zbraň odplaty
2007 Magang hotel
2006 Mai kaeptin, Kim Dae-chul
Sasaeng gyeoldan
2003 Waildeu kadeu

TV seriály

2018 Uriga mannan gijeok (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
2015 Laseuteu (TV seriál)
2014 Hanyeodeul (TV seriál)
Modeonpameo (TV seriál)
2013 Gugaui seo (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
2012 Deokingtuheocheu (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
2010 Dolmengi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace