foto

Freda Dowie

  • nar. 22.7.1928 (89 let)
    Carlisle, Cumberland, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Nepřemožitelné zlo
2002 Outside the Rules (TV film)
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Maisie's Catch
1998 Cider with Rosie (TV film)
1996 Jude
1995 Polibek motýla
1990 Fraile, El
1989 Goldeneye (TV film)
1988 Vzdálené hlasy, klidné životy
1976 Přichází Satan!
1971 Cider with Rosie (TV film)
1968 Subterfuge
1966 Alice in Wonderland

TV seriály

2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvíře v nás (S10E02)
2003 Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
1996 Insiders (TV seriál)
Our Friends in the North (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství claphamské kuchařky (S01E01)
Oranges Are Not the Only Fruit (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Brontës of Haworth, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1961 Tempo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace