foto

Sergej Baďuk

  • nar. 3.7.1970 (49 let)
    Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cesta utrpení
Gogol. Strašnaja mesť
Gogol. Vij (TV film)
2017 Gogol: Začátek (TV film)
2016 Děd Moroz. Bitva Magov
Pomňu - ně pomňu!
2015 Každyj 88
Rodina
2012 Mamy
Solověj-Razbojnik
Svidanije
Zabava
2009 Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati

TV seriály

2014 Cezar (TV seriál)
2012 Kremeň (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
2007 Savva Morozov (TV seriál)
2003 Rodina žďot (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky