foto

Guy Andrews

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Hlavní podezřelý: Chybné úsudky (TV film)
1995 Foťák
Infiltrátor (TV film)
1994 Rudý orel (TV film)

TV seriály

2016 Viktorie (TV seriál)
Motor změn (S01E07)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2013 Blandings (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2010 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
2008 Lost in Austen (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S11E04)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
2005 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada modrého expresu (S10E01)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1988 Les Girls (TV seriál)
1987 Tales of Sherwood Forest (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace