foto

Gordan Kičič

  • nar. 5.8.1977 (43 let)
    Beograd, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ajvar
Realna priča
Sedra
2018 Apsurdni eksperiment
Patuljci sa naslovnih strana
Četiri ruže
2013 Zajedno (studentský film)
2012 Ustanička ulica
2011 Beli lavovi
Cat Run
Zajedno
2010 Ma nije on takav
Neke druge priče
2009 Čekaj me, ja sigurno neću doći
2008 Turné
2006 Sedam i po
2005 Libero
Potera za Sreć(k)om
2004 Kad porastem biću kengur
Poljupci
2003 Siroti mali hrčki 2010
2002 Lavirint
Mala noćna muzika
2001 Ona voli Zvezdu
2000 Dorcol-Menhetn
Mehanizam
Válka živě
1999 Nebeský koš
Proputovanje
1998 Bekstvo (TV film)
1997 Do koske

TV seriály

2020 Mama i tata se igraju rata (TV seriál)
2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
Serpents Kiss (E04)
Chimaeras (E03)
White Knight (E02)
2014 Jagodići: Oproštajni valcer (TV seriál)
2012 Jagodići (TV seriál)
2009 Ono kao ljubav (TV seriál)
Sva ta ravnica (TV seriál)
2003 Mile vs. tranzicija (TV seriál)
2002 Kazneni prostor (TV seriál)
1998 Porodično blago (TV seriál)
1990 Metla bez drške 2 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Realna priča

TV seriály

2020 Mama i tata se igraju rata (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Realna priča

TV seriály

2020 Mama i tata se igraju rata (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Realna priča

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky