foto

Djordje Kukuljica

  • nar. 19.9.1973 (47 let)
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dopunska nastava
General
2017 Mrtve ribe
2014 Most na konci světa
2010 Balkánský masakr paintballovou pistolí
2008 Ničí syn
2007 Kradljivac uspomena
2001 Chico
2000 Srce nije u modi
1999 Četverored
1998 Kuca duhova (TV film)
1993 Igra piona

TV seriály

2019 Úspěch (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
Zora dubrovacka (TV seriál)
2011 Pod sretnom zvijezdom (TV seriál)
2008 Mamutica (TV seriál)
Stipe u gostima (TV seriál)
Sve će biti dobro (TV seriál)
Zakon! (TV seriál)
2007 Operacija Kajman (TV seriál)
Ponos Ratkajevih (TV seriál)
Zauvijek susjedi (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
Obični ljudi (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Ljubav u zaleđu (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky