foto

Elena Juatco

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kodachrome
2015 Spotlight
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
Sorority Surrogate (TV film)
2010 Toilet
2008 Repo: Genetická opera!

TV seriály

2019 Jann (TV seriál)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Sklizeň (S01E03)
Open Heart (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Sklizeň (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace