Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Videa (1)

Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke

Recenze (81)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Zase tak brutálně špatné, jak se tady někteří uživatelé snaží naznačit, to není. Je to parádní oddechovka, kde na kecy neberete ohled a hrajete třeba Hledání min, ale jakmile se tu rozjede A8 nebo Frank začne někoho mlátit, tak se na to s chutí podíváte. Nic objevného, ale ani nic brutálně špatného. Jo a pokud byste náhodou nevěděli, tak padouši jezdí ZÁSADNĚ v černých last last gen ML ... všichni do jednoho ! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nepodarená séria už tak nie veľmi podarenej série. Chris Vane v úlohe Jasona Stathama bol snáď len zlý vtip, akčné scény na úrovni škôlkarov, ktorý sa naháňajú po ihrisku a to nehovorím o inteligentnosti dialógov. Načo tento seriál vznikol, to fakt neviem, ale aspoň potešil peknými autami a sem-tam aj s nejakým napätím. Na celkový úspech je to ale veľmi málo a toľko klišé na jednom mieste som ešte hádam ani nevidel. Strašné. 35 % ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Televizní seriál, kde jednotlivé epizody se snaží stavět na ose filmových kurýrů. Vytuněno sympatickým osobním mechanikem a osobní agentkou - manažerkou. Tu hraje neznámá maďarka Andrea Osvárt a pohled na ni potěší. Oddych bez nároků na pateční večer u TV. Tolik první řada z roku 2012. Ale pozor! Je tu druhá řada z roku 2014, na které se podíleli i češi. Z prvních dvou dílů druhé řady jsem byl dost rozpačitý. Co fungovalo, to zrušili. Kozatá manažerka byla odsunuta zpět na Balaton a nahradila ji zřejmě sestra Semirovy manželky z Kobry 11. Kamoš mechanik byl zastřelen. Kurýr porušil svá zásadní pravidla. Kurýrování jen na úvod a potom následuje nezištné pomáhání slabým a potřebným. Třetí díl nezachránila ani Praha a Josefíková, ve čtvrtém, ze záznamu, už jsem posouval a nechápal kurýrovu snahu zachránit zavalené mohamedánské dělníky v Africe. První řada 40% a druhou jsem skončil po čtvrté bličce s plným počtem bodů: ODPAD. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

1 serie upřímě nic moc... spíš nic než moc. Jako že nehodnotím představitele kurýra (jako že ten nejnovějiší Restart dle mého dopadne ještě hůř) problém není ani tak ze scénářem - charakters, nějaký příběh tam je... ale spíš s tím co Frank řeší. Tedy velmy podprůměrné záporáky, případy na které by v poho stačil nějaký běžný hiperaktivní policajt.... a v jednom kuse někoho zachraňuje. V podstatě tenhle seriál porušuje uplně všechna Frankova pravidla kterými se tak nějak přestává uplně řídit a z cihlou na plynu se řítí s célím scénářem rovnou do propásti. Nadruhou stranu 2 série to docela slušně nakopla... "trochu" (P.Vašut mě dost pobavil. :D) Jsem zvědavej jak to tentokrát dopadne. Čekám kulervoucí finále... i kdyby měl franke "znovu" zařvat! Kuly tomu že 3. série nejspíš už nebude... :) Jako že nekulervoucí závěr té 2... hovoří v přání pánů scénáristů opačným dojmem. :D ()

Bouřka 

všechny recenze uživatele

Něco takového jsem už dlouho neviděla - záporná postava dostane dvakrát za sebou brutální nakládačku, do toho honička v autě, potom další nakládačka, potom ho srazí plnou rychlostí auto a potom se znovu vrhne na kladnou postavu (kurýr), aby dostal nejbrutálnější nakládačku a jediná možnost, jak se ho zbavit, je hodit ho do řeky, jinak by se tam řezali asi ještě dneska. Do toho kurýr, který nejenže výborně řídí, ale také ho zřejmě cvičila elitní jednotka v boji na blízko, protože on zbraň opravdu nepotřebuje. No, jestli to bylo myšleno jako parodie, tak dobrý :-) ()

Galerie (280)

Zajímavosti (12)

  • Plánovaný rozpočet na jednu epizodu byl 4 000 000 amerických dolarů, prvních 12 epizod pak bylo natočeno za 43 milionů. (BanditaX)
  • Frank (Chris Vance) řídí Audi A8 TDI Quattro s poznávací značkou MB 970 AS a s manuální převodovkou, s níž se běžně nevyrábí. (Kefas21)
  • V štvorkolesových hlavných úlohách sú obsadené prevažne nemecké značky ako Audi, Mercedes, BMW a pod. (Kefas21)

Reklama

Reklama