foto

Halina Skoczyńska

  • nar. 2.7.1953 (63 let)
    Ostrowiec Świętokrzyski, Świętokrzyskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Arizona v mé hlavě
Piate: Nie odchodz
2013 Ida
Nekonečně
2009 Vše, co miluji
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
1985 Ach, Karle
Baryton
1981 Wolny strzelec (TV film)
1979 Kung-Fu

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
2005 Pitbull (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace