foto

Anna Grzeszczak

  • nar. 17.7.1948 (71 let)
    Lódz, Lódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Volyň
2013 Ida
2011 Růžena
2009 Temný dům
2002 Edi
2000 Pierwszy milion
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie
1983 Wedle wyroków twoich...
1981 Czerwone węże

TV seriály

2016 Na noże (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2012 Paradoks (TV seriál)
Kokaina (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace