foto

Sido

  • nar. 30.11.1980 (37 let)
    Berlín, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eine Braut kommt selten allein (TV film)
2015 Halbe Brüder
2013 Die Spätzünder 2 – Der Himmel soll warten (TV film)
2011 Blutzbrüdaz
2009 Männersache
2004 Comet 2004 (TV film)

Dokumentární

2017 Wenn der Vorhang fällt
2009 Christoph Schlingensief - Die Piloten
2005 Rap City Berlin

TV pořady

2016 Krone 2016 - Der Radio Award (TV pořad)
2015 Teamwork - Spiel mit deinem Star (TV pořad)
2012 Der Quiz-Champion (TV pořad)
2007 Krömer - Die internationale Show (TV pořad)
2005 Bei Krömers (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
Rent-a-Pocher (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Blutzbrüdaz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace