foto

John Crocker

  • nar. 19.9.1925
    Streatham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.2.2015 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Blood Ring
Objekt krásy
1987 Dark Angel, The (TV film)
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1980 Marquise, The (TV film)
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
1969 The Assassination Bureau
1968 Chitty Chitty Bang Bang
1962 Play It Cool
1961 Invasion Quartet
1958 Moonraker, The
The Man Who Sold Death (TV film)
1956 The Chertsey Apprentice (TV film)

TV seriály

1994 Class Act (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na mysu (S02E01)
1989 Campion (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Ballet Shoes (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Manhunt (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 Night Train to Surbiton (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dial RIX (TV seriál)
Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Huntingtower (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace