foto

Konstantin Šelestun

  • nar. 23.2.1975 (44 let)
    Pavlodar, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tak postupajet ženščina (TV film)
2015 S pjati do semi
Těrritorija
2012 Kokoko
2011 Dva dňa
Žila-byla odna baba
2010 Moje štěstí
Podsadnoj
2008 Papírový voják
2006 Mečenosec
Poceluj babočki
Svjaz
2005 Snění o kosmu
2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Služiť i umirať (E12)
Ekscess ispolnitělja (E11)
Psevdonim (E10)
další epizody (9)
Trockij (TV seriál)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Osobyje polnomočija (S01E21)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Podšefnaja (S02E02)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
Raskaljonnyj perimetr (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Lichoradka subbotnim večerom (S02E20)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Karmanniki (S01E04)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Perejti čertu (S04E21)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Ochota (S02E19)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Belyje noči (S01E06)
2007 Gončije (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Raz pljunuť (S01E14)
Išči děňgi (S01E02)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Idiot (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Byvšij. Časť 2 (S05E21)
Byvšij. Časť 1 (S05E20)
2002 Specnaz (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakazčik (S02E01)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Izgoj (S04E19)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky