foto

Bernard Ballet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ze dne na den
2005 Un beau matin
2004 Nos vies rêvées (TV film)
2003 Amour au soleil, L' (TV film)
Ligne de vie
2002 Adolphe
Un monde presque paisible
2001 On appelle ça... le printemps
Trois huit
1999 Fleurs de sel (TV film)
Nebojím se života
Un Chat dans la gorge
1998 Bébé volé (TV film)
Papa est monté au ciel (TV film)
1995 Ange Espérandieu (TV film)
Arrêt d'urgence (TV film)
Au petit Marguery
Belle de Fontenay, La (TV film)
L'année Juliette
Le Malingot (TV film)
Vacances de l'inspecteur Lester, Les (TV film)
1994 Cognacq-Jay (TV film)
Joueur de violon, Le
Les Nuiteux (TV film)
Peau du chat, La (TV film)
Žádné neviňátko
1993 Grand bonheur
Jour de colère (TV film)
L'Instinct de l'ange
Zrození lásky
1992 La Révolte des enfants
À demain
1991 Caquets de l'accouchée, Les (TV film)
Život mrtvých
1990 Bleu marine
Uranus
1989 Le conte d'hiver (TV film)
Orchestre rouge, L'
Un amour de trop
1986 Inconnue de Vienne, L' (TV film)
Kamikaze
1985 Fausse suivante, La (TV film)
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
À toute allure
1981 Nous te mari-e-rons (TV film)

TV seriály

2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
A ciel ouvert (S01E07)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
L'Ami Joseph (S02E02)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Případ z pouti (S06E01)
1995 La Rivière Espérance (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Víkend (S04E02)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1982 Deuil en vingt-quatre heures (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky