foto

Juris Laucinš

  • nar. 25.5.1957
    Daugavpils, Lotyšsko, Sovětský svaz
  • zem. 23.12.2013 (56 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Běglecy
Dubrovskij
2013 Je těžké být bohem
Otdať koncy
2011 Beglecy (TV film)
Sibir, Monamur
Žila-byla odna baba
2010 Propavšij bez věsty
2008 Den v Jurjevu
Divoké pole
2007 Šekspiru i ně snilos

TV seriály

2014 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Vernaja těma (S05E03)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Podarok dlja samogo chrabrogo (S01E13)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubiť po-russki (S02E20)
Dikij (TV seriál)
Dikij i Lysyj (S02E23)
Sročno v nomer (TV seriál)
Talanty i poklonniki (S03E09)
2010 Interny (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na predělnoj skorosti (S04E32)
2009 Bratany (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Poslednij samolet (S02E10)
Lico (S02E05)
Advokat (TV seriál)
Dochlyj nomer (S06E03)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Něglubokaja mogila (S02E19)
Těni prošlogo (S02E17)
Falšivomonětčik (S02E16)
2007 Gončije (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Červi — kozyri (S08E09)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S09E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky