foto

Eero Saarinen

  • nar. 17.11.1956 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ihmisen osa
2016 Důl
2007 Práce pro chlapa
2005 Holka, ty jsi hvězda
2003 Partanen (TV film)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1999 Kivat sulle, moi (TV film)
Sestřička
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Kansalainen Kent (studentský film)
1995 Pure lenkki (divadelní záznam)
1994 Kissan kuolema
Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
1993 Ne halii meitin (divadelní záznam)
1992 Bonjour kirvesvartta (divadelní záznam)
Kim byl Joe Luis?
1991 Meitin Finland (divadelní záznam)
Petoksen kehät (TV film)
Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
1990 Helibori humpsis - ja pokasaha soi (divadelní záznam)
Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
Täysin syytön (TV film)
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
Hyvin menee, naapurit nauraa (divadelní záznam)
Zimní válka
1988 Hukassa
Kanavanvaihtaja (divadelní záznam)
1987 Aini-täti (studentský film)
Jäähyväiset presidentille
Lain ulkopuolella
Pieni yösoitto (TV film)
1986 Liian iso keikka
Näkemiin, hyvästi
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
Ostettu sulhanen (TV film)
1984 Niskavuori
Vartioitu saari (TV film)
1983 Koomikko
Mimosa
1982 Teatterituokio: Ihme (TV film)
1981 Kiljusen herrasväki
Läpimurto (studentský film)
1979 Vapaus ja vahinko (studentský film)

TV seriály

2018 Ratamo (TV seriál)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
Sotamies (E02)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Alku (E01)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
2014 Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (5)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Irtiotto (E05)
Tyrmäys (E01)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (11)
2009 Juurikasvua (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (10)
2007 Pelkkää lihaa (TV seriál)
Elämä voittaa (E10)
Uskottavuus kärsii (E09)
Keikka (E08)
další epizody (10)
Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
další epizody (11)
2005 Presidentit (TV seriál)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Maan korvessa kulkevi (S02E01)
2000 Ota mut kyytiin (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Isänmaan toivot (TV seriál)
Mitäs sais olla (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1991 Alhola (TV seriál)
Häkkilinnut (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Joulukalenteri (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)
1990 Kellarikaarti (TV seriál)
Pirunnyrkki (TV seriál)
Ritari Yrjö (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)
1988 Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sosialismi - vyp.
2013 Muisteja - vyp.
2011 Jäämarssi - vyp.
Lastuja - taiteilijasuvun vuosisata
2004 Virtasta Koskella (TV film)
1993 Mateli - säkeitä runonlaulajan elämästä
Palo hallussa by Frank Pappa

Host

TV pořady

2017 Menneisyyden metsästäjät (TV pořad)
2016 Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2010 Vedetään hatusta (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 JES! (TV pořad)
1986 Kenen kaapissa seisot (TV pořad)
Studio Studio (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace