foto

Jaroslav Bojko

  • nar. 14.5.1968 (51 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Berega ljubvi (TV film)
2008 Matěrinskij instinkt (TV film)
My stranno vstretilis (TV film)
2003 Karmen
Radosti a strasti malého lorda
Teorija zapoja
2002 Nebe. Letadlo. Dívka.
2001 V avgustě 44-go
2000 Kamenskaja 1: Smerť radi smerti (TV film)
1998 Strana gluchich
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Orjol i reška

TV seriály

2019 Vernis v Sorrento (TV seriál)
2015 Svodnyje suďby (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Gorčakov (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Pajacy (E03)
Žena oficera (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Tancor (S02E25)
Bonni i Klajd (S02E21)
Mať (S02E20)
další epizody (22)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
SMS s togo sveta (S01E40)
Smertělnyj maršrut (S01E39)
Ňaňa (S01E38)
další epizody (40)
Vsegda govori "vsegda" 7 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
další epizody (12)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Žestokosť (E23)
Levša (E22)
další epizody (23)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
Ikona (S02E11)
Zolotoj oleň (S02E10)
další epizody (12)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Igry bez pravil (S01E12)
Kak stať modělju (S01E11)
Černyj bumer (S01E10)
další epizody (12)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Otraženije (S01E02)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Kadeti (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Kletka (TV seriál)
Něotložka (TV seriál)
Vokzal (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasnoje chobbi (S01E06)
Čjornaja komnata (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace