foto

Richard Albrecht

  • nar. 1950
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Walking with the Enemy
2000 Muž, který plakal
1999 Births, Marriages and Deaths (TV film)
1997 Mr. White Goes to Westminster (TV film)
1996 Jude
1987 Love After Lunch (TV film)
1984 Vlákna (TV film)
1983 Flying Into the Wind (TV film)
1982 Král Lear (TV film)

TV seriály

2011 Law & Order: UK (TV seriál)
Intent (S05E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
2009 Roy (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2001 Glass, The (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Benny se vrátil (S04E01)
1997 Holding On (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1995 The Vet (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Gravy Train, The (TV seriál)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Medics (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1989 Making Out (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Rodina především (S05E03)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace