foto

Lisa Faulkner

  • nar. 19.2.1972 (47 let)
    Merton, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Honeymooner
2004 Rukojmí ve zkumavce
1998 Scarlet Tunic, The
1994 Feast at Midnight, A
Rizika mládí
1992 Milenec

TV seriály

2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 2. část (S05E08)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 1. část (S05E07)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
An Unhelpful Aid (S01E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Černá ruka (S04E09)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochova totožnost (S03E01)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
New Street Law (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Most Haunted (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 11 O'Clock Show, The (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Celebrity Gogglebox (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace