foto

Carla Nieto

  • nar. 30.11.1983 (37 let)
    Girona, Girona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Consciencia
Rebeldes de altura
Si Yo Fuera Tú
2017 Noctem
2016 Yo no soy guerrillero
2012 REC 3: Počátek
2010 Lope - Nezkrotný básník
2009 Trash
2007 13 růží
Hledám tu pravou
Jo, el desconegut (TV film)

TV seriály

2012 Fenómenos (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
2007 Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Hudební videoklipy

2009 Sidecars - Mundo fragil (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky