foto

Nigel Dick

  • nar. 21.3.1953 (66 let)
    Catterick, Yorks, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Callback
The Offspring Complete Music Video Collection (video kompilace)
2004 Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (video kompilace)
The Very Best of Cher: The Video Hits Collection (video kompilace)
2003 Best of R.E.M.: In View 1988-2003, The (video kompilace)
Bezva parta
2000 2gether (TV film)
1994 Zhasnutá světla
1992 Inside Out II
Inside Out III
Inside Out IV
1988 Smrtící diamant
1987 Soukromé vyšetřování

Dokumentární

2015 Berlin Calling
2004 Oasis: Definitely Maybe (video kompilace)
2002 Nickelback: Live at Home (koncert)
2000 'N Sync & Britney Spears: Your #1 Video Requests... And More!
1995 Oasis: Live by the Sea (koncert)
1990 Alice Cooper Trashes the World (koncert)

Hudební videoklipy

2015 Nickelback - Get 'Em Up (hudební videoklip)
Nickelback - Satellite (hudební videoklip)
Nickelback - She Keeps Me Up (hudební videoklip)
2014 Fifth Harmony - All I Want for Christmas Is You (hudební videoklip)
2012 Nickelback - Lullaby (hudební videoklip)
2010 Bullet For My Valentine - Bittersweet Memories (hudební videoklip)
Nickelback - This Afternoon (hudební videoklip)
2009 Nickelback - I'd Come for You (hudební videoklip)
Nickelback - Never Gonna Be Alone (hudební videoklip)
2005 Nickelback - Photograph (hudební videoklip)
2003 Nickelback: The Videos (hudební videoklip)
2002 3 Doors Down: Away from the Sun (hudební videoklip)
2001 Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)
2000 Britney Spears: Oops!... I Did It Again (hudební videoklip)
Good Charlotte - Little Things (hudební videoklip)
1999 Britney Spears: (You Drive Me) Crazy (hudební videoklip)
Britney Spears: Sometimes (hudební videoklip)
Cher: Strong Enough (hudební videoklip)
Savage Garden: International Video Collection: The Story So Far (hudební videoklip)
1998 Britney Spears: ...Baby One More Time (hudební videoklip)
Cher: Believe (hudební videoklip)
Savage Garden: The Video Collection (hudební videoklip)
1993 Alice In Chains: Down in a Hole (hudební videoklip)
1991 Extreme: Photograffitti (hudební videoklip)
1990 Alice Cooper: Video Trash (hudební videoklip)
Paul McCartney: All My Trials (hudební videoklip)
1987 Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Callback
2003 Bezva parta
2000 2gether (TV film)
1988 Smrtící diamant
1987 Soukromé vyšetřování

Dokumentární

2001 Mandy Moore: The Real Story
1999 Making the Video (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2015 Berlin Calling

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Berlin Calling

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Berlin Calling
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace