Reklama

Reklama

Britney Spears: Sometimes

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1999, 4 min

Režie:

Nigel Dick

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Stejně jako předchozí písně - Baby One More Time i Sometimes režíroval Nigel Dick. Tentokrát si jako lokalitu vybral Zátoku lásky v Malibu.
Tento videoklip je jedním z prvních, který nastavoval obraz panenské Britney Spears, což se stalo později i její image.
Videoklip byl dobře načasován vzhledem k datu vydání, šlo o takzvaný slunečný videoklip. Děj v něm je jednoduchý, zamilovaná Britney sleduje v dáli kluka, kterého miluje. On je na pláži a hraje si se psem. Pak jsou zde záběry Spears na pikniku v refrénech Britney společně se skupinou tanečníků oděných v bílém tančí na molu. (Wikipedia)

(více)

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto vtedy nemiloval Britney? Dievčatá pre jej akosť a chlapci ( chlapi )...ďalej nepíšem, pretože v dnešnom dámskom #MeToo svete, by ma ukameňovali. A pritom by to bola pochvala. Svet sa zbláznil...alebo ženy? ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tu zahrala na moje city a na to, čo mám rád, s tou všadeprítomnou bielou to bola nádhera, no inak opäť také cukríkové a celé tuctové, navyše od klipu a deja v ňom som čakal viac. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Každý umělec nějak začínal. A ne jinak je tomu s Britney. Zde ještě s hodně mladou až dětskou vizáží, bez většího sexappealu a provokace, s písničkou, která na někoho může působit až otravně. Ostatně interpretka to pak později schytala od kapely Blink182, která ji pěkně v jedné ze svých hitovek "All the Small Things" solidně zparodovala. Skladba, spolu s klipem, měla hlavně ambice v hitparádách se vyhoupnout na přední příčky a to se jí podařilo. Přesto se jí nepodařilo si u mě vynutit pouštět si ji až do omrzení. Britney hudebně i fyzicky vyzrála až postupem času. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Na jaře roku 2005 byla Britney a její tým zažalováni za opisování. Rodilý indián Steve Wallace vysoudil 150 000 amerických dolarů díky prohlášení, že píseň ve skutečnosti napsal on. (Dlee)

Reklama

Reklama