foto

Christopher Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Soumrak dne
1988 Cadillac Dreams
1987 Temné síly
1982 The Day the Bubble Burst (TV film)
1981 Sense and Sensibility (TV film)
1975 Mondo candido

TV seriály

2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 11 (S03E11)
1995 Marshal (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v ulici Mews (S01E02)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Road Less Travelled (S02E07)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky