foto

Holly De Jong

  • nar. 10.12.1950 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Daniel Deronda (TV film)
1986 Dangerous Kind of Love, A (TV film)
Vetřelci
1984 Elektrické sny
1983 Nutcracker
Weather in the Streets, The (TV film)
1982 The Last Horror Film

TV seriály

2004 55 Degrees North (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1991 Titmuss Regained (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Hlava (S02E02)
1985 EastEnders (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Poradce (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Barriers (TV seriál)
1980 Assassination Run, The (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)

Dokumentární

2002 Alien Saga, The (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky