foto

Zora Thiessen

  • nar. 1980
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ich will (k)ein Kind von Dir (TV film)
2014 Seitensprung (TV film)
2012 O Červené Karkulce (TV film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
Oranžové léto
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
2008 Der rote Punkt
2007 Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)

TV seriály

2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace