foto

Brett Sullivan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Vánoční horor
2013 Borealis (TV film)
2007 Saw 4
2006 Cesta hrůzy (TV film)
Směr smrt (TV film)
2005 Past (TV film)
2001 Lucky Girl (TV film)
Treed Murray
2000 Moje sestra vlkodlak
1998 Vraždící dům (TV film)
1995 Blood & Donuts
Pocahontas: The Legend

TV seriály

2014 Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Variable and Full of Perturbation (S02E08)
Mingling Its Own Nature With It (S02E03)
další epizody (4)
2013 Cracked (TV seriál)
Rocket Man (S01E07)
No Traveller Returns (S01E05)
What We Can't See (S01E03)
Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Entangled Bank (S01E08)
Instinct (S01E02)
další epizody (4)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
No Kind of Life (S05E02)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
Blue on Blue (S04E15)
Grounded (S04E08)
další epizody (5)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Gettin' Wiggy Wit' It (S03E09)
Jenny from the Block (S03E07)
2008 Hranice (TV seriál)
Pockets of Vulnerability (S01E01)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
1999 Dooley Gardens (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
Mysterious Island (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Vánoční horor
2007 Křeslo
2004 Moje sestra vlkodlak 2
2002 A Promise
1999 6ix
1998 Shudder

TV seriály

2017 Wynonna Earp (TV seriál)
Shed Your Skin (S02E02)
Steel Bars and Stone Walls (S02E01)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
Walkin' After Midnight (S01E07)
Constant Cravings (S01E06)
2014 Orphan Black (TV seriál)
To Hound Nature in Her Wanderings (S02E06)
2013 Cracked (TV seriál)
Darknet (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Parts Developed in an Unusual Manner (S01E07)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Forget Oblivion (S05E07)
Below the Surface (S05E06)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Wild Card (S04E11)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 6ix
1998 Shudder

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Tax Shelter Terrors
2001 Filmography (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace