foto

Guy Ecker

  • nar. 9.2.1959 (59 let)
    Sao Paulo, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Prapor purpurových srdcí
2002 V podezření
1989 Night Terror
1986 Devil Wears White, The

TV seriály

2011 Corazón Apasionado (TV seriál)
2010 Eva Luna (TV seriál)
2006 Heridas de amor (TV seriál)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
Vždy věrný (S01E23)
Velký koncert (S01E22)
další epizody (7)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Rok Tygra (S01E09)
Co se ve Vegas uvaří... (S01E02)
2001 Salomé (TV seriál)
1998 Skrytá vášeň (TV seriál)
1996 Guajira (TV seriál)
1994 Café con aroma de mujer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace