foto

Kate del Castillo

  • nar. 23.10.1972 (46 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All About Nina
El Chicano
2015 33 životů
El Americano 3D
2014 El Crimen del Cacaro Gumaro
Kniha života
Pro dobrotu na žebrotu
Visitantes
2013 A Miracle in Spanish Harlem
2012 Colosio: El asesinato
K-11
2011 Ženy bez mužů
2009 Down for Life
2008 Bad Guys
Julie
2007 Hranice smrti
Mosquita muerta
Převrat
Trade
V neděli v deset
2006 Lime Salted Love
2005 American Visa
2004 Avisos de ocasión
1999 Sendero mortal II
1997 Reclusorio
1994 Amor que mata
Educación sexual en breves lecciones
1993 Sendero equivocado
1990 El último escape
1983 Sobrinas del diablo, Las
1980 Último escape, El
1978 Los de abajo

TV seriály

2018 Ingobernable (TV seriál)
Justice on Parade (S02E01)
La Reina del Sur (TV seriál)
El regreso de la Reina (S02E01)
2017 Ingobernable (TV seriál)
The Getaway (S01E02)
The Decision (S01E01)
2015 Páni ráje (TV seriál)
Telenovela (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
Chapter Twenty-Six (S02E04)
Chapter Twenty-Five (S02E03)
2013 Dallas (TV seriál)
JR's Masterpiece (S02E08)
2012 Grimm (TV seriál)
La Llorona (S02E09)
2011 La Reina del Sur (TV seriál)
Final impactante (S01E63)
Última huida (S01E62)
Escape y amenaza (S01E61)
další epizody (63)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtící výčitky (S10E05)
2009 Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Co nás spojuje (S05E12)
Sát a vyplivnout (S05E09)
další epizody (5)
2003 Bajo la misma piel (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
2001 El derecho de nacer (TV seriál)
2000 Ramona (TV seriál)
1998 Skrytá vášeň (TV seriál)
1997 Alguna vez tendremos alas (TV seriál)
1996 Azul (TV seriál)
1994 Imperio de cristal (TV seriál)
1992 Mágica juventud (TV seriál)
1991 Muchachitas (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Day I Met El Chapo: The Kate Del Castillo Story

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace