foto

Cara DiPaolo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 One Mississippi (TV seriál)
The Cat's Out (S01E03)
2014 About a Boy (TV seriál)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
You Can't Take It with You (S04E02)
2012 Ve znamení raka (TV seriál)
Rodinné záležitosti (S03E04)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Bojuj nebo utěč (S02E11)
Strašidla (S02E04)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Nové začátky (S01E11)
Vše o sexu (S01E05)
2008 Muži na stromech (TV seriál)
Až moc překvapení (S02E18)
Sonáta o třech částech (S02E10)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
V ringu přání a stížností (S02E04)
Tápání ve tmě (S01E12)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Mluviti zlato (S01E05)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Head Cases (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky